Skip to main content

Het peloton van de Tour de Duurzame infra heeft zijn eerste etappe van 2024 verreden. Op 18 april hebben we een route van 48 kilometer  vanuit het kantoor van PinP in Utrecht gefietst.

PinP, een netwerkorganisatie waarin verschillende partners samenwerken om diensten op het gebied van projectbeheersing en projectondersteuning te leveren is al sponsor van het eerste uur. Nadat Marcel Krikke de aandachtig luisterende en in outfit klaar zittende deelnemers heeft verteld wat PinP doet nam Philip Ter Laak van de Gemeente Amersfoort het over om de deelnemers te inspireren over de Circulaire Weg, J.P. Heijelaan. De circulaire weg is een partnerprogramma waarin samengewerkt wordt tussen: publieke opdrachtgevers, bouwers, financiers en gespecialiseerde adviseurs. Door deze samenwerking kunnen we de lessen uit het programma toepassen in verschillende projecten delen we de ontwikkelkosten voor tools als een aanbestedingsleidraad, financieel model en contractteksten.

Na de fietstocht werden er contactgegevens uitgewisseld, linked-in connecties gemaakt en werd er een borrel gedronken. Kom jij de tweede etappen van 2024 ook? Deze gaat verreden worden op donderdag 5 september 2024. Meer weten? E-mail naar r.vanderweerd@phbm.nl.

Amersfoort: pilot reconstructie Dr. J.P. Heijelaan