Skip to main content

Tour de duurzame infra heeft gekozen om ARK https://www.ark.eu/ te steunen met haar opbrengsten omdat ARK al sinds 1989 werkt aan méér natuur en het op gang brengen van natuurlijke processen in Nederland. ARK is het met ons eens dat natuur ons doet verwonderen, ademen en ontspannen. En meer en wildere natuur helpt volgens ARK bij het vertragen van klimaatverandering, het verminderen van wateroverlast en voorziet ons van schoon water en schone lucht.
De natuur is ontzettend veerkrachtig en kan zichzelf als geen ander wilder en sterker maken. Daarom geeft ARK natuur de ruimte om natuurlijke processen weer op gang te brengen. Wij, de infrasector, kunnen daarin wat leren van ARK: door te starten vanuit de natuur en behoeften van de mens eraan toe te voegen, in plaats van uitgaan van de mens en de natuur een plekje proberen te geven.

Met onze donatie helpen wij ARK een stapje verder in het verwilderen van Nederland. Help jij ook mee door te leren over het duurzamer maken van onze sector? Fiets dan mee in 2024 op 18 april en 5 september en draag daarmee een steentje bij aan het verwilderen van Nederland, samen met ARK.

#ARK #rewildingnederland #natuur #tourdeduurzameinfra #schonelucht #schoonwater #gww #infra