Over ons

Onze visie

Tour de duurzame infra staat voor het verbeteren van een duurzame leefomgeving voor de huidige en toekomstige generaties, op basis van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Onze missie

Onze missie is om opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar te laten inspireren op het gebied van duurzaamheid in infrastructuur projecten. Wij geloven erin dat we de duurzaamheidsopgaven die ons te wachten staat alleen samen kunnen aanpakken.

Wij faciliteren deze samenwerking, kennisdeling en inspiratiesessies door fietstochten langs duurzame infrastructuur projecten te organiseren en zo stil te staan bij de oplossingen die we al hebben toegepast op het gebied van duurzaamheid in infrastructuur projecten. Naast het faciliteren van kennisdeling willen we bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met ARK Rewilding Nederland. Het geld dat overblijft na het organiseren van de evenementen wordt gedoneerd aan ARK Rewilding Nederland.

ARK Rewilding Nederland realiseert robuuste natuurgebieden waar de natuur zoveel mogelijk haar gang mag gaan. Omdat Nederland meer natuur verdient. Da natuur is prachtig, krachtig, doet ons verwonderen, ademen en ontspannen. Maar ook omdat meer en wildere natuur helpt voorkomen dat soorten uitsterven, klimaatverandering vertraagt, wateroverlast vermindert en ons voorziet van schoon water en schone lucht.  Daar dragen wij met onze fietstochten een steentje aan bij. Meer informatie vind je op www.ark.eu.

Tour de duurzame infra is een initiatief van phbm.

Wie zijn wij

Roel van der Weerd

Voorzitter

Daan Noordanus

Penningmeester & Secretaris